Stråtag

Stråtag

Vi anbefaler at man med jævnelig mellemrum, efterser sit stråtag. Du bør se efter om der er skader i tagflader, skotrender eller på rygningen.

Alle inddækninger er intakte.

Større mos og alge angreb bør sprøjtes.

Stråtag skal have luft omkring sig, og du bør gå efter om der er træer eller lignende der svejer ind mod og slår på taget.

Rør

Vi bruger udelukkende, rør der er høstet i Danmark. Det er vores erfaring at, de rør der har levet i Danmark også er de rør der holde bedst i det danske klima.

Derudover er det vigtig for os, at vi tænker miljøbevidst således vi ikke brug unødige ressourcer på at transporterer rør der er høstet i Kina eller Polen til Danmark.

Sepatec brandisolering

Vi anbefaler at man med jævnelig mellemrum, efterser sit stråtag. Du bør se efter om der er skader i tagflader, skotrender eller på rygningen.

Alle inddækninger er intakte.

Større mos og alge angreb bør sprøjtes.

Stråtag skal have luft omkring sig, og du bør gå efter om der er træer eller lignende der svejer ind mod og slår på taget.Sepatec er det system vi bruger når vi skal udføre brandsikring ved ny tækning af stråtag. Brandisoleringen bevirker at stråtaget ikke kan brænde på dets underside. Branden forbliver i tagets kanter og på tagets overflade. Herved nedsættes brandens hastighed voldsomt. Sepatec brandisolering er så åben i sin struktur, at den ikke hindre den naturlige gennemluftning og udtørring af stråtaget. Se mere www.sepatec.dk

Tækkeman

Stråtaget er i bogstaveligste forstand det ældste og mest naturlige tag vi har i Danmark. Tidligere blev stråtaget betragtet som fattigmandstag, men i dag er stråtaget løftet ud af fortidens mytiske skygge og stråtaget er i dag gjort moderne og trendy.

Stråtaget består i sin enkelthed af hundredtusindvis små naturskabte enheder, tagrør der er lagt tæt sammen med rodenderne nedad og overlappende hinanden i små forskydninger. Dette er også medvirkende til at stråtaget er det mest formbare tage der findes.

Klimaforandringer og øget miljøbevidsthed, har været med til at man i dag med rette kan sige, at stråtage i dag betragtes som det meste bæredygtigt tag der findes. Stråtaget har sin helt egen livscyklus, som integrerer sig nænsomt og fint i landskabet.